Cost Management Software

CostReportTM

Inzicht in kosten en winstgevendheid
ICT en technologie

Cost Management Software

ICT en technologie

CostReport™ voorziet de ICT en technologiesector met inzicht in kosten en winst

Onze oplossingen helpen ICT en technologische bedrijven om inzicht te krijgen in kosten en winstgevendheid. Zo kan, ondanks het toenemende data verkeer, de opkomst van cloud en de groei van subscription-based services, de controle op geldstromen worden behouden. Met CostReport™ kunnen ICT- en technologie bedrijven de diepgaande inzichten krijgen waarmee het management betere beslissingen kan nemen. Bovendien biedt onze software de groeiende complexiteit van deze bedrijven het hoofd met time driven activity based costing.

Activity based costing made simple

Product profitability

Wat leveren producten en diensten onder aan de streep op? Op welke producten verdien je het meest?

Customer profitability

Welke klanten zijn winstgevend? Waar blijft de winstgevendheid achter? Wat zijn de oorzaken?

Business line profitability

Welke business lines zijn het meest winstgevend en welke zijn minder renderend?

CostReport

Vertrouw op de
branche-expertise
van CostReport™

CostReport™ biedt op maat gemaakte templates die speciaal ontwikkeld zijn voor ICT-bedrijven, tech-bedrijven, de telecomsector en mediabedrijven.

Wij onderkennen de volgende sectoren:

Handel, industrie en transport

Financiële dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

ICT en technologie

Healthcare

Onderwijs

Publieke sector

Vragen of interesse? Vraag een demo aan!

Klanten over BirdsEye – CostReport™

‘BirdsEye – CostReport™ gaf ons inzicht dat wij niet uit ons boekhoudpakket konden halen. Door de tijdsbesteding van onze medewerkers aan CostReport™ te koppelen en tevens huur- en overige kantoorkosten eenvoudig toe te rekenen weten we nu onder aan de streep in welke mate een business line winstgevend is. Zodat we scherper aan de wind kunnen ondernemen.’

‘Ik ben BirdsEye – CostReport™ gaan gebruiken om een beter inzicht te krijgen in de resultaten van onze organisatie. Een goede toebedeling van kosten is hierbij essentieel. Met CostReport™ is dit heel makkelijk te realiseren. Het systeem werkt intuïtief en dwingt ook om goed na te denken over de processen binnen de organisatie. Het uiteindelijke rapport is simpel en duidelijk, en geeft precies de informatie weer waar ik naar op zoek was ’. 

 ‘Het werken met BirdsEye – Costreport™ was eenvoudig en doeltreffend. Het pakket leidt je eenvoudig door alle gegevens heen, waarbij je niets over het hoofd kan zien. Het uitwerken van scenario’s is met Costreport™ kinderspel. Dit geeft de klant snel inzicht welke financiële impact nieuwe projecten of proposities hebben op het resultaat.’ 

Scroll naar top