Cost Management Software

CostReportTM

Inzicht in kosten en winstgevendheid
Healthcare

Cost Management Software

Healthcare

CostReport™ helpt zorginstellingen – care & cure – om inzicht te krijgen in kosten en winstgevendheid

Digitalisering en nieuwe technologieën geven vorm aan de gezondheidszorg en versnellen het innovatietempo. Het transformeren van de toekomst van de gezondheidszorg zal worden bereikt door hoogwaardige patiëntenzorg te leveren en tegelijkertijd de kosten te beheersen. CostReport™ voor de gezondheidszorg ondersteunt op eenvoudige wijze de kostprijsberekening van zorgprocessen en zorgproducten.

Activity based costing made simple

Betrouwbare kostprijzen

Wat kost een behandeling? Hoe zorgen we dat de kosten per patiënt, client of bijvoorbeeld per bed onder controle blijven?

Bijdrage aan rendement

Welke zorgproducten zorgen voor een bedrage aan het rendement? Welke zorgprocessen of -producten zijn verliesgevend?

Voldoen aan wetgeving

Hoe voldoe je aan eisen van de NZa en overige toezichthouders? Hoe richt je een eenvoudig en transparant kostenmodel in?

CostReport

Vertrouw op de
branche-expertise
van CostReport™

CostReport™ biedt op maat gemaakte templates die speciaal ontwikkeld zijn voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wij onderkennen de volgende sectoren:

Handel, industrie en transport

Financiële dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

ICT en technologie

Healthcare

Onderwijs

Publieke sector

Vragen of interesse? Vraag een demo aan!

Klanten over BirdsEye – CostReport™

‘BirdsEye – CostReport™ gaf ons inzicht dat wij niet uit ons boekhoudpakket konden halen. Door de tijdsbesteding van onze medewerkers aan CostReport™ te koppelen en tevens huur- en overige kantoorkosten eenvoudig toe te rekenen weten we nu onder aan de streep in welke mate een business line winstgevend is. Zodat we scherper aan de wind kunnen ondernemen.’

‘Ik ben BirdsEye – CostReport™ gaan gebruiken om een beter inzicht te krijgen in de resultaten van onze organisatie. Een goede toebedeling van kosten is hierbij essentieel. Met CostReport™ is dit heel makkelijk te realiseren. Het systeem werkt intuïtief en dwingt ook om goed na te denken over de processen binnen de organisatie. Het uiteindelijke rapport is simpel en duidelijk, en geeft precies de informatie weer waar ik naar op zoek was ’. 

 ‘Het werken met BirdsEye – Costreport™ was eenvoudig en doeltreffend. Het pakket leidt je eenvoudig door alle gegevens heen, waarbij je niets over het hoofd kan zien. Het uitwerken van scenario’s is met Costreport™ kinderspel. Dit geeft de klant snel inzicht welke financiële impact nieuwe projecten of proposities hebben op het resultaat.’ 

Scroll naar top