Cost Management Software

CostReportTM

Inzicht in kosten en winstgevendheid
voor handel, industrie en transport

Cost Management Software

Handel, industrie en transport

CostReport™ helpt retail, (maak)industrie en transport met inzicht in kosten en winstgevendheid

Of het nu gaat om nieuwe technologieën, digitalisering, robotisering of afhankelijkheid van supply chains: de realiteit is dat veel aan het veranderen is. Daarbij kun je je euro maar een keer uitgeven. CostReport™ voor de handel, industrie en transport helpt om inzicht te krijgen in kosten, waardoor betere managementbeslissingen kunnen worden genomen. Bovendien biedt onze software de groeiende complexiteit van deze bedrijven het hoofd met time driven activity based costing.

Activity based costing made simple

Customer profitability

Welke klantgroepen zijn winstgevend? Waar blijft de winstgevendheid achter? Wat zijn de oorzaken?

Product profitability

Aan welke producten zitten de meeste kosten verbonden? Welke producten dragen het meeste bij aan de winst?

Brand profitability

Welke merken zijn het meest rendabel? Waar moet je je prijzen verhogen?

CostReport

Vertrouw op de
branche-expertise
van CostReport™

CostReport™ biedt op maat gemaakte templates die speciaal ontwikkeld zijn voor retail, industriële bedrijven of transportbedrijven.

Wij onderkennen de volgende sectoren:

Handel, industrie en transport

Financiële dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

ICT en technologie

Healthcare

Onderwijs

Publieke sector

Vragen of interesse? Vraag een demo aan!

Klanten over BirdsEye – CostReport™

‘BirdsEye – CostReport™ gaf ons inzicht dat wij niet uit ons boekhoudpakket konden halen. Door de tijdsbesteding van onze medewerkers aan CostReport™ te koppelen en tevens huur- en overige kantoorkosten eenvoudig toe te rekenen weten we nu onder aan de streep in welke mate een business line winstgevend is. Zodat we scherper aan de wind kunnen ondernemen.’

‘Ik ben BirdsEye – CostReport™ gaan gebruiken om een beter inzicht te krijgen in de resultaten van onze organisatie. Een goede toebedeling van kosten is hierbij essentieel. Met CostReport™ is dit heel makkelijk te realiseren. Het systeem werkt intuïtief en dwingt ook om goed na te denken over de processen binnen de organisatie. Het uiteindelijke rapport is simpel en duidelijk, en geeft precies de informatie weer waar ik naar op zoek was ’. 

 ‘Het werken met BirdsEye – Costreport™ was eenvoudig en doeltreffend. Het pakket leidt je eenvoudig door alle gegevens heen, waarbij je niets over het hoofd kan zien. Het uitwerken van scenario’s is met Costreport™ kinderspel. Dit geeft de klant snel inzicht welke financiële impact nieuwe projecten of proposities hebben op het resultaat.’ 

Scroll naar top